Over ons

Industrial-iot.nl is een uiting van Delmation Products BV

Wanneer u een aankoop doet op deze website, doet u een aankoop bij Delmation Products.

Deze website is ontwikkeld om meer focus te kunnen leggen op het steeds meer groter wordende Internet of Things, voornamelijk LoRaWAN en dit later uitgebreid worden naar nieuwe technieken die het Internet of Things mogelijk maken. De mogelijkheden met LoRaWAN zijn eindeloos en Delmation Products heeft veel van deze producten in haar assortiment. Voor meer informatie over Delmation Products kunt u een kijkje nemen op www.delmation.nl

Delmation Products is opgericht in 1989 en richt zich op het leveren van componenten voor industriële projecten. Onze producten worden voornamelijk in datacommunicatie- en besturingsvraagstukken toegepast. Meedenken, aandragen van oplossingen, ondersteuning en service staan bij ons hoog in het vaandel. Dit koppelen we aan enthousiasme, kennis en ervaring. Neem graag contact met ons op als u een verdere samenwerking wilt onderzoeken of direct de mogelijk oplossingen wilt bespreken.

Delmation products is naast LoRa en andere IoT oplossingen, gespecialiseerd in krachtige mini-PC’s, geschikt voor industriële omgevingen en in verschillende transportmiddelen zoals trein of vrachtwagen, 3G en 4G routers van verschillende A-merken, panel-PC’s en modems. Bijna alle producten kunnen wij direct uit eigen voorraad leveren zoals de op deze website getoonde 3G en 4G routers.

Mocht u behoefte hebben aan een eigen oplossing dan bieden wij de mogelijkheid om voor u maatwerk elektronica te ontwikkelen inclusief de bijbehorende (embedded) software.

Onze Algemene Leveringsvoorwaarden zijn gedeponeerd bij de K.v.K. te Den Haag en zijn onderstaand te downloaden.

Delmation Products BV
K.v.K.: 27247529
BTW nr: NL 8104.01.034.B01